PENGKHIANAT NEGARA 1

SAKA A SAMAD SAID

PAUTAN TERKINI

Friday, May 11, 2012

Ambiga terpaksa makan burger sekali sehari selepas Bersih 3

Padan muka kau Ambiga terpaksa melantak burger sekali sehari tak payah nak pergi ke McD pakai laung kat depan rumah burger terus sampai...

10 comments:

  1. Buka pasar malam bagu juga kat situ, boleh biak tikus2 untuk gigit2 lurah2 berliku tu.........hehehehehehe ....jangan marah !!

    ReplyDelete
  2. akhirnya fahaman kebebasan ambiga dikalahkan degan si penjual burger..tahniah pada bro ni

    ReplyDelete
  3. aku cadangkan juga supayasi penjual ikan turut serta.. supaya ikan yg busuk nnti boleh di buang depan rumah dia nnti.. haahaa

    ReplyDelete
  4. ala..bukak jer pasar malam,pasar tani,pasar ikan kat situ.berniaga...jangan tak berniaga

    ReplyDelete
  5. Jangan lupa taruk jamban mudahalih betul2 tepi pintu pagar rumah dia.

    ReplyDelete
  6. kita kasik kencing dan berakkan rumah dia ramai2 laaaaa

    ReplyDelete
  7. Wartakan Jalan Setia Kasih 1...lokasi pasar malam Peniaga Kecil ... Sehingga semua pampasan Bersih 2 & 3 selesai dan Mohon Maaf di siarkan di seluruh Media Utama Full Page!

    Penjual Burger kena creative, buat beberapa jenis burger...
    1. Burger Hangus- Untuk Ambiga.
    2. Burger tanpa Telur - untuk Hishamuddin.
    3. Burger & Hot Dog - Untuk Anwar.
    4. Burger Ice-Cream - Untuk Azmin.
    5. Burger Kosong - Nik Ajis
    6. Burger

    ReplyDelete
  8. Itu saja cara membersihkan jiwa murni peniaga yang rugi ketika bersih lantaran pengkhianat keselamatan dan keamanan.

    ReplyDelete
  9. Suatu hari doa orang pas makbul, mereka akan terus mengikut telunjuk ambiga dan LGE. ini kerana mereka dah kata mereka lebih baik ikut ambiga daripada rakan seagama yang berlainan fahaman politik. Kalau begitu pas akan hidup di bawah tempurung saja.

    Pasti akan Salah,
    Bkt GnTg.

    ReplyDelete
  10. Ambiga n anwar n azmin ckp je besar tp apa pun tk blh.....trio ni klau bikin filem dongeng join ngan krew drama indonesia mesti menang award kt indonesia.....AWARD BEGER.....hahahahaha.....

    ReplyDelete

Anti Jumud 2011-2012 © All Rights Reserved
Best View With Mozilla Firefox