PENGKHIANAT NEGARA 1

SAKA A SAMAD SAID

Monday, April 18, 2011

Alamak..!! Akhirnya PAS Kata PKR Parti Yang 'Bodoh'..

Dalam diam-diam rupanya PAS menyifatkan PKR sebuah parti 'bodoh' dan berharap PKR perlu menerima kata-kata kesat itu demi kebaikan parti. Kenyataan 'bodoh' ini dibuat oleh 'polling agen PAS' berikutan kegagalan meneliti dan memantau borang.14 yang menyaksikan ketidakpusan hati PKR terhadap SPR. Kejadian ini berlaku di DUN Senadin.


Pas menyifatkan borang 14 memang menjadi sumber dan benteng terakhir setiap kali pilihanraya dan perlu dipantau rapi.

Malah PAS juga menyifatkan PKR sebagai 'pengecut' kerana hanya bergema ketika berceramah tetapi apabila berada di bilik pengiraan undi mereka (PKR) menjadi seperti 'kambing' dan hanya melakukan kerja sia-sia.

Pakatan Keadilan Rakyat (PKR) dikatakan bercadang memfailkan petisyen pilihan raya untuk mencabar keputusan bagi kerusi N65 Senadin setelah calonnya Dr Michael Teo Yu Keng kalah dengan majoriti tipis 58 undi kepada Datuk Lee Kim Shin daripada Barisan Nasional (BN).

Naib Presiden PKR Tian Chua menyuarakan rasa tidak puas hati beliau berikutan keengganan pegawai pengurus pilihan raya Chai Ko Het supaya undi dikira semula di pusat penjumlahan undi malam tadi.

Antara kenyataan yang dibuat Tian Chua.."Kami tidak puas hati, beliau (Chai) tidak memberi kami sebarang alasan yang kukuh berikutan keengganannya itu," kata beliau kepada pemberita.

Lee memperoleh sejumlah 7,334 undi dan mengalahkan Dr Teo yang meraih 7,276 undi.

Penyokong PKR, termasuk anggota Exco Selangor Elizabeth Wong, yang tidak berpuas hati dengan keputusan itu, enggan meninggal stadium tiga jam selepas keputusan diumumkan untuk mendesak Chai melakukan kiraan semula.

NAK TENGOK AKSI BODOH 'BEKAS PELAKU SUMBANG TIDUR BOGEL' ELIZABETH WONG ADA DISEDIAKAN DI BAWAH...

No comments:

Post a Comment

Anti Jumud 2011-2012 © All Rights Reserved
Best View With Mozilla Firefox