PENGKHIANAT NEGARA 1

SAKA A SAMAD SAID

Friday, October 21, 2011

Agaknya berapa juta telah dibayar DAP kepada gadis ini

Agaknya berapa juta yang telah dibayar oleh DAP kepada gadis ini untuk menafikan pembabitan anak Guang Eng dalam isu meramas buah dada?. Jika rakyat di kampung, Malaysiakini boleh menipu tetapi yang pastinya kenyataan balas gadis ini yang menafikan dirinya telah dicabul oleh anak Guang Eng memberi makna jelas bahawa DAP sudah kebingungan untuk menutup aib Ketua Menteri Pulau Pinang apabila anaknya menjadi 'pencabul berlesen' di Pulau Pinang.


“Saya ingin jelaskan bahawa foto saya telah disalahgunakan tanpa pengetahuan atau persetujuan saya, sedangkan pada hakikatnya saya tidak pernah menjadi mangsa dalam apa-apa cara oleh budak ini ataupun keluarganya.

“Saya tidak melawat Malaysia selama tujuh tahun lalu. Saya juga tidak pernah berjumpa ataupun mengenali nama-nama orang yang terlibar itu. Saya juga nafikan bahawa pernah secara fizikal diserang dalam apa-apa cara sekalipun, “ tulis gadis itu.

Isnin lalu, blog pro-Umno itu mendakwa anak pemimpin tinggi politik Pulau Pinang mencabul kehormatan budak sekolah dan bagi menutup perbuatan itu, bayaran RM200,000 disogok kepada ibu bapa budak perempuan itu supaya tidak menghebohkannya.

“Siapalah VVIP negeri Pulau Pinang yang ada ilmu kira-kira dan matematik hingga dapat mengira RM100,000 untuk 1 buah dada yang diramas oleh anak lelaki beliau?” tulis blogger dengan nama Dr MiM di novandri.blogspot. - Malaysiakini

No comments:

Post a Comment

Anti Jumud 2011-2012 © All Rights Reserved
Best View With Mozilla Firefox