PENGKHIANAT NEGARA 1

SAKA A SAMAD SAID

Wednesday, April 25, 2012

Video TIBAI : Anwar pernah menangis mengaku salah pada Tun Dr Mahathir

Paparan Menghayat Hati, Anwar Menangis Minta Tolong. Wajib Baca. Satu pendedahaan yang benar-benar menghayat hati anda. Melihat bagaimana sifat kawan ketika senang dan susah. Bagaimana sifat kawan rela meletak dirinya menjadi bahan kutukan bahan hinaan semata-mata untuk mengjaga matabat seorang sahabat. Bagaimana sifat seorang permimpin yang terpaksa mengambil resiko terbesar dalam hidupnya untuk mengjaga kepentingan Negara tercinta. Bagaimana sifat Perdana Menteri yang rela memperjudikan kedudukannya semata-mata mengjaga kadaulatan negara dan soal dosa kepada Allah. 

Semuanya cerita Paparan Menghayat Hati, Anwar Menangis Minta Tolong. Wajib Baca semata-mata mendalami sendiri keatas tangungjawap mereka yang wajib dilaksanakan. Wahal sepatutnya mereka boleh hidup dengan senang tampa masalah. demi tanggungjawap kepada Agama, Bangsa danNegara, mereka terpaksa memilih jalan yang sukar hingga boleh memakan diri semata-mata kerana tanggungjawap sebagai Perdana Menteri Malaysia Tun Dr Mahathir Malaysia. Selebihnya baca DISINI

7 comments:

 1. Jenis Katak Dua Alam ni memang bahaya....beracun
  Memang patut di katok sampai mati ja...

  ReplyDelete
 2. Oii..Ibrahim Alkataki! kau terlalu iri hati dan sakit hati dengan ketokohan DS Anwar Ibrahim.

  Hati kau yang busuk itu bertambah sakit apabila melihat tatkala DS Anwar diserang di segenap penjuru oleh semua jentera kerajaan terutamanya media kawalan Umno..

  Rakyat tetap mengangkat tokoh ini ke persada tanahair malahan dunia juga mula memandang bahawa tiada tokoh lain yang hebat untuk menjadi pemimpin negara ini melainkan DS Anwar Ibrahim.
  -ANK JATI PASIR MAS

  ReplyDelete
 3. Lagi berbahaya manusia dua alam, depan belakang pun boleh masuk. Bukan setakat jadi manusia dua alam je, siap jadi sesumpah lagi. Depan cakap lain, belakang cakap lain. Tokoh yang akan menjahanamkan bangsa Melayu dan Islam..... Sape lagi kalau bukan si peliwat, penzina dan peratah bini orang ---> AlJuburi....

  ReplyDelete
 4. kesalahan terbesar bekas kpn ialah beliau tidak membunuh anwar.beliau hanya pukul sehingga mata lebam.kalau dia pukul anwar sampai mampus kan senang, malaysia pun aman dari karenah BABI sekor ni!!!!

  ReplyDelete
 5. kemaaah...siapa miliki kerajaan dia la kuasai media...memang sah DSAI liabiliti negara...hambo dok setuju lansung dia jadi PM...

  ReplyDelete
 6. nak teberak la sapa yang rasa aljub tokoh berwibawa. ko pegi sembang ngan aljub tu. baru ko tau ketokohan dia. ada ko nampak dia buat kerja untuk negara? yang ko nampak cuma cakap pandai angkat diri dia. fitnah orang kemudian ko pun percaya. tokoh yang ko maksudkan itu ialah CAKAP PANDAI.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Setuju sangat . Semoga umat manusia yang bernyawa ni menyedarinya.

   Delete


Anti Jumud 2011-2012 © All Rights Reserved
Best View With Mozilla Firefox