PENGKHIANAT NEGARA 1

SAKA A SAMAD SAID

PAUTAN TERKINI

Thursday, February 06, 2014

Uacara Simbah Darah Berhampiran Wisma Maybank

Besok 6/2 14 ngo melayu islam ada membuat provokasi sembeleh 3 ekor ayam dan darahnya akan disimbah ke gambar muka2 pemimpin cina bagi membalas tindakkan beberapa perkara menghina melayu islam sebelum ini.

Upacara akan bermula jam 1.30 ptg didepan menara Maybank jln pudu k.lumpur, bersebelahan puduraya. Kpd yg mahu menyambut cabaran ini sila hadir sama. Jangan ketinggalan nanti menyesal dan dapat bercerita kehebatan dlm wasp & sms sahaja.

Tiada apa2 peruntukan, hanya pengorbanan demi perjuangan. Tk kpd yg hadir.

Copy & paste whatsapp.##*


Anti Jumud

4 comments:

 1. Bravoooo Melayu...! Tapi jangan cuma SEMBELIH AYAM, Sembelih sekali orang yang mengganggu tuan tanah melayu..Bakar kereta mereka, kalau puak PR boleh kenapa melayu tidak boleh....Setakat berdemo ramai-ramai...orang Kedah kata " Perabis Beras saja.."

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete
 2. Hmmm

  Lebih elok dr buat ratusan laporan polis, tp haram x ada tindakan

  X semua buat laporan, dgn harapan polis ambil tindakan..
  Tp buat laporan, pas tu panggil reporter tunggu luar balai, masuk paper. Mcm haramjadah !!! Saja nak tunjuk kt 'org atas'.. x lah dikata, dok hayun teloq pi mai pi mai dpn bini. Pelaq sial !

  Tp lebih pada.. buat laee

  ReplyDelete
 3. jgn lupa update..ini adalah satira politik...bukan rasis...

  -smh-

  ReplyDelete

Anti Jumud 2011-2012 © All Rights Reserved
Best View With Mozilla Firefox