PENGKHIANAT NEGARA 1

SAKA A SAMAD SAID

PAUTAN TERKINI

Monday, July 23, 2012

Akhirnya banyak pahala yang diperolehi oleh Rosmah Mansor

Sesungguhnya syaitan itu memang begitu bersuka ria apabila manusia yang setiap hari bertungkus lumus mengaku Islam dan beribadat akhirnya berjaya menjadikan penyokong taksub pakatan pembangkang hamba abdinya.

Cerita mengenai Farith Ismeth yang dikatakan sebagai bekas suami kepada Rosmah Mansor bukanlah cerita baru sebab dari dulu lagi ianya sebgaja diputar oleh pembangkang bagi tujuan menjatuhkan reputasi Rosmah Mansor sebagai isteri kepada Perdana Menteri.

Satu ketika penulis juga hampir terpedaya dengan cerita ini dan beranggapan mungkin ia adalah benar. Tetapi bukti mengenainya masih samar ketika itu dan dakwaan kononnya Rosmah terpaksa berpisah dengan Farith semata-mata untuk bersama Najib yang ketika itu sedang diambang kenjayaan dalam politiknya hanyalah omong kosong untuk tujuan politik kotor pembangkang.

Akhirnya cerita yang dicanang oleh pembangkang selama ini ternyata dusta dan mereka terpaksa memakan tahik mereka sendiri meskipun benda itu dalam kategori najis. Ikuti cerita lanjut di Papa Gomo DISINI.


3 comments:

 1. Pahala berlipat kali ganda di bulan Ramadhan..

  ReplyDelete
 2. bertuah DS rosmah.... makin byk dosa org pada dia makn byk pahala menanti dia..

  syukur !!!

  ReplyDelete
 3. "F.L.O.M" YANG TAK KENAL ERTI JEMU..ENGKAULAH PENAWAR DAMBAAN HATI KAMI...TANPA MU KAMI LEMAH ,TANPA MU KAMI TAK BERFUNGSI....

  ReplyDelete

Anti Jumud 2011-2012 © All Rights Reserved
Best View With Mozilla Firefox